BRASSERIETS FROKOST
Åbent alle lørdage og søndage
Book bord mellem 12.00 - 15.00.
Molskroens køkkenchef, Rasmus Broholm, præsenterer her årets menukort med smørrebrød af allerhøjeste kvalitet. Kom og hyg jer i uhøjtidelige rammer til lækker frokost i det nye Brasserie, som er beliggende på Molskroen.
Vi anbefaler 2-3 stk. smørrebrød pr. person
MENUKORT - SMØRREBRØD
Molskroens krydrede sommersild, blødkogt æg, æble/løg kompot
140,-
Friteret Rødspætte med citronmayo og håndpillede rejer
170,-
Håndpillede rejer på sprød toast med mayo og pocheret æg
170,-
Hvide asparges på toast, pocheret æg, håndpillede rejer, sauce mousseline og urter fra haven
185,-
Molskroens Tatar med pebermayo, salat og sprøde rodfrugter
150,-
Nye danske kartofler, røget torskerogn, løvstikke mayo, løg og urter
150,-
Dessert & Ost
Ostetallerken
3 oste 95,-
4 oste 115,-
5 oste 135,-
Créme Brulée 135,-
Molskroens kagebord fra 75,- pr. stykke.
Ved bookinger fra og med 6 personer skal aftenens menu bestilles på forhånd,
senest 24 timer inden ankomst.
SE BRASSERIETS AFTENKORT & MOLSKROENS SIGNATURE MENU HER
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk / tel. 86 36 22 00
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021, 2022 og igen i 2023.